Djupgående massage / Idrottsmassage

Vi kombinerar olika massagegrepp och laserterapi samt triggerpunktsbehandling för att effektivt behandla dina symptom och besvär.
Målen är att lindra smärta och värk, påskynda läkningen och återhämtning.
Den är för dig som vill ha en djupare och mer specifik muskelinriktad massagebehandling.
Passar alla oavsett om man tränar eller inte, och är INTE en form av "hård" massage utan är mer djupgående än klassisk massage.

Svensk klassisk massage

Massage i friskvårdande syfte som ges för att förebygga och motverka spänningar som skulle kunna förorsaka skador och problem.
Den är för dig som söker avslappning och avspänning av muskler med en djup behandling och vill förebygga stelhet och skador.

ansikts- och nackmassage

Välj mellan:
- Avkopplande massage: varsam, behaglig och avkopplande ansikts- och dekolletage massage som ökar lymfflödet och ger ansiktsmusklerna ett riktigt lyft utan kirurgiska ingrepp och
- Behandlande massage: mer djupgående muskelmassage som löser upp spänningar i käk- och nackmuskulatur samt ökar blodcirculationen i ansiktet och nacken!

AVSLAPPNINGSmassage

Avkopplande, lugn och mjuk avslappnande helkroppsmassage.
Du ger möjlighet åt din kropp och ditt sinne att varva ner och återhämta sig.
Den är för dig som vill unna dig en lindrande beröringsmassage. Massage utförs med ekologisk olja med eteriska oljor som lavendel, rosmarin och citrongräs eller aromfri olja.

Medicinsk laserterapi

Vi använder medicinsk laser för att behandla smärtor/värk, svullnader och för att påskynda självläkningen både vid akuta och långvariga besvär bl.a. i leder, senor och muskler såsom i hud, nerver och organer.
En medicinsk laserbehandling är smärtfri och utan biverkningar. Med infraröd laser och med röd laser behandlar vi t.ex. bristningar, streckningar, överbelastning skador, stukningar, dragskador i fingrar, smärta och svullnad vid artros, tendinopatier (hälsporre, hälsenan, biceps fäste, tennisarmbåge), nackbesvär, ryggskott och andra ryggproblem och även t.ex. sår, olika typer av virus infektioner som Herpes och olika typer av problem med slemhinnor och kvinnosjukdomar som endometrios och mensvärk.
Dessa lasrar normaliserar cellfunktionen (på celler med nedsatt funktion) tack vare ljuset läkande effekt upp till 6 cm djupt!
 

Lymfmassage/lymfdränage

Vi kombinerar lymfmassagen med medicinsk laser för ökad verkan (och ev. andullation om du önskar det).
Instruktioner och råd om egen vård för bättre lymfflöde ges i samband med behandlingen.
Den är för dig som vill förbättra ditt lymfflöde, minska dina svullnader.

auriculoterapi (ÖRONAKUPRESSUR)

är en behandling som är en typ av zonterapi i örat som är effektiv mot stress och dess symptom såsom sömnsvårigheter, oro, ångest.

pt-yoga nidra

Med PT Yoga Nidra får du ett individuellt och anpassat pass där vi fokuserar på ditt mål! Under hela passet blir du vägled och du ges möjlighet att varva ner, återhämta dig och uppnå maximalt avslappning och muskelavspänning.